Let’s face it. Unless you’ve been living under a complete rock or have been living on Mars, chances are you’ve heard numerous things about Acai berries. The Amazonian Superfood has taken the world by storm and has created one of the most trendiest breakfast recipes we’ve yet to see- the Acai Bowl. Acai is jam packed with antioxidants, polyphenols, flavonoids (like those in red wine), and full of healthy omegas.
Acai bowls consist of two layers. The base is blended, consisting of one frozen banana, a handful of blueberries, a tablespoon (15 grams) of Acai powder, a tablespoon (15 grams) of Cacao powder, and a splash of unsweetened almond or coconut milk. However, the top layer is completely up to you!
Traditionally, it’s been paired with chia seeds, hemp seeds, fresh or dried fruit, crushed nuts, and granola. One of my favorite places in New York City is Two Hands (Little Italy District). Not only do they make amazing Acai Bowls but that’s only one out of twenty great things they serve. It’s definitely one of New York’s staple cafés.
受け入れましょう!岩の下や火星に住んでいない限り、アサイーベリーについては何度も耳にしますね。このアマゾンのスーパーフードは世界中の人々を魅了し、「アサイーボール」としてもっとも流行りの朝食メニューをつくりあげました。アサイーには、抗酸化物質、ポリフェノール、フラボノイド(赤ワインに含まれる)や沢山の健康物質の宝庫です。
アサイーボールは2層でできています。基本は冷凍バナナ一本、一握りのブルーベリー、テーブルスプーン(15g)のアサイー、カカオパウダーのブレンドです。さらに甘くないアーモンドとココナッツミルクを散らしてみましょう。トッピングはもちろんあなた次第ですよ!
チアシード、ヘンプシード、新鮮もしくはドライフルーツ、クラッシュしたナッツやグラノーラとの組み合わせもよく見られます。ニューヨークで気に入っているお店の一つは、Two Hands(Little Italy地区)です。アサイーボールだけでなく、それを含め20種類もの素晴らしいメニューを提供しています。ニューヨークで主要なカフェのひとつとして間違いありません。