Growing up in America certain foods are staples, and peanut butter is one of them. As a kid you grow up eating peanut butter and jelly sandwiches, celery with peanut butter, or even crackers and peanut butter. But for dieters peanut butter can be one of the biggest downfalls. You would think by now that someone would have created a better alternative to peanut butter for a fraction of the calories with the same taste. Unfortunately, most peanut butter substitutes are still high in calories and contain a lot of fat, and don’t even come close to resembling the richness of actual peanut butter.
However, there’s a new product in town that mimics the nut butter’s flavor and literally cuts down it fat and calorie content by more than half. Powdered peanut butter is making its way into the spotlight. By pressing peanuts/dehydrating them it removes their fat and oil content, all while maintaining their taste. This process turns the solid peanuts into a powder and when mixed with liquid, it resembles a butter-like spread. Generally speaking, peanut butter contains 190 calories, 16 grams of fat, and 3 grams of sugar for two tablespoons. PB2 by Bell Plantation is the leading brand for this new craze, and was one of the first brands we saw on the market before other competitors made replicas of this powder. It’s easy to see why this mock peanut butter has made waves. The same two tablespoons gets you 45 calories, 1.5 grams of fat, and 1 gram of sugar.
Granted it’s not exactly the same as normal peanut butter but for the nutritional content, many are willing to make some sacrifices because let’s face it-we can’t have it all. However, what you can do with this powdered peanut butter is endless. Sprinkle some into your smoothie to get that peanut butter flavor, it can be also added to yogurt, oatmeal, milk, puddings, and even pancakes. Furthermore, it can serve as a white flour substitute in many recipes. Which turns your favorite cookies into gluten-free versions immediately. Also, Bell Plantation along with its many competitors have also manufactured a chocolate peanut butter flavor as well. So if you’re having an intense peanut butter craving, don’t feel guilty. Go grab some of this stuff and add it into whatever you’d like.
アメリカで育つ人達にとって主要となる食べ物がいくつかあり、ピーナツバターはその一つです。ピーナツバターとジャムのサンドイッチ、セロリやクラッカーにピーナツバターをつけて食べます。しかしながら、ダイエット中の方にとってピーナツバターは破滅的です。そんな時、同じ味でピーナツバターに取って代わる商品がないものかと思うことでしょう。残念ながら、ほとんどのピーナツバター代替え品は、カロリーや脂肪分が高いのに、本来のピーナツバターの濃厚さに近づいていません。
しかしながら、そのナッツバターに似た、脂肪とカロリーを半分以上カットした新しい商品がありました。パウダー状のピーナツバターは、注目され始めています。ピーナツを圧縮し乾燥させ、味はそのままで脂肪分とオイル成分を取り除いています。このプロセスは個体のピーナツから粉状へと変化させ、液体と混ぜるとスプレットバターのようになります。一般的に言うと、2テーブルスプーンのピーナツバターは、190カロリー、16グラムの脂肪と3グラムの糖分が含まれています。Bell Plantationが作るPB2は、この素晴らしい新商品の先駆けブランドで、様々な類似品が出る前から店頭に並んでいました。なぜこのパウダーピーナツバターの人気があるかという理由は、直ぐにわかるでしょう。同じ2テーブルスプーンで、たったの45カロリー、1.5グラムの脂肪と1グラムの糖分だけでできているからです。
確かにそれは、普通のピーナツバターと全く同じではありませんが、栄養概念からはそう言えます。多くの人がそんなにうまい話があるかと皮肉るかもしれません。そして、このパウダーピーナツバターは何にでも使用できます。例えば、いつものスムージーに少し振りかけて、ピーナツバター風味として、又、ヨーグルト、オートミール、牛乳、プリン、そしてパンケーキにも追加できます。更には、お気に入りのクッキーが、グルテンフリーバージョンといった、多くのレシピ上で小麦粉の代替え品としても使用されています。Bell Plantationの競合達は、そのチョコレート風味も製造しています。もし、ピーナツバターが大好きなら、後ろめたいと思わないでください。こんな素晴らしい商品を取り入れ、色々な用途として試してみてください。