Thanksgiving is a huge deal in American culture. Every family celebrates it differently, or has certain traditions that come along with it but it’s overall about being with loved ones, sharing a meal, and being grateful for our surroundings. A typical Thanksgiving morning for my family goes like this… It’s early in the morning and the smell of pastry dough and cinnamon float thru my house and trickles into my room. My Mom wakes me up with freshly baked cinnamon rolls, and we watch the Macy’s Day Parade on TV. After we’re done eating, we then start the cooking madness. Our extended family usually comes over around 7pm (which gives us enough time to make everything- turkey, garlic mash potatoes, stuffing, brussel sprouts, gravy, cranberry chutney, salad, etc). It’s an overwhelming day, but more than worth it and I love cooking with my Mom. It’s something we’ve been doing together since I was a kid.
This year, I hosted my first Thanksgiving in New York and I of course started my day with freshly made cinnamon rolls (wouldn’t be Thanksgiving without it). I made some changes to my dinner menu as well. Instead of mashed potatoes, I made garlic cauliflower mashed potatoes (dairy free), and then roasted my brussel sprouts in avocado oil (so good!). It was so much fun having friends over and taking the time to remind myself what and who is important in my life. I’d like to take the time to say that I’m eternally grateful for my family and friends (that list includes so many people I work with as well, they are practically my family at this point), and to whoever is reading this. Thank you for going on this journey with me, and I’m excited to keep showing you guys my life. What are you thankful for?
サンクスギビングは、アメリカ文化においてとても大きな意味を持ちます。それぞれの家族は違った形でそれを祝い、伝統的なことも勿論引き継がれ、愛する人々と食事を共にし、その環境に感謝をします。私の家族の典型的なサンクスギビングは、早朝、ペストリー生地とシナモンの香りがキッチンから私の部屋に届きます。母が、焼き立てのシナモンロールと共に私を起こしにきて、テレビでMacy’sのパレードを鑑賞します。朝食が済むと、夢中でクッキングが始まります。親戚たちは、大抵夜7時頃訪れます(ターキー、ガーリックマッシュポテト、スタッフィング、芽キャベツ、グレービーソース、クランベリーチャツネ、サラダを作るのには十分な時間です)。盛りだくさんの日ですが、とても価値があり、母と料理するのは大好きです。
今年はニューヨークで、初めてサンクスギビングディナーをおもてなししました。勿論、シナモンロールからスタートです(それなしではサンクスギビングとは言えません)。メニューに少し変化を加えました。マッシュポテトの代わりに、ガーリックカリフラワーマッシュポテト(乳製品フリー)、それからローストした芽キャベツとアボガドオイル(とても美味しいです!)。友達と素晴らしい時間を過ごし、自分にとって何が、そして誰が(一緒に仕事をする多くのスタッフや、特に家族)、そしてこれを読んでくれている方達を大切だと思い返す時間となりました。いつも読んでくれてありがとう、これからも私のライフをご紹介していくのが楽しみです。あなたは何に感謝していますか?