As the New Year begins it’s important to implement foods that nourish our body. As an avid vegetable lover, I love to play around with new recipes in my kitchen. I love this dish for a number of reasons plus it’s super versatile! Hemp seeds contain an abundant amount of plant based protein, contains Omega 3, 6, 9 and gamma-linoleic acid (GLA), is rich in trace minerals, dietary fiber, and contains all 9 essential amino acids. You can sub out the spinach with another green (like kale). Cumin is a great spice for your overall skin/beauty health. It actually helps improve immunity, aids in digestion, helps treat skin disorders, and also helps treat respiratory disorders such as asthma and bronchitis. Not to mention, it has a great flavor profile. I like to add half an avocado to this bowl as well. Avocados are a naturally nutrient dense food (filled with those good fats we want) and contain about 20 vitamins and minerals. This recipe can be as simple (spinach, onion, and hemp hearts) or as complex as you’d like (feel free to add in other veggies you have in your fridge as well). Happy cooking!
Ingredients
2 tablespoons of olive oil (or avocado oil)
2 cups of spinach
¼ cup of diced sweet onion
½ avocado (optional)
Handful of sliced mushrooms (optional)
2 tablespoons of hemp hearts
1-2 tablespoons of ground cumin
Sea salt and pepper to taste
Directions
1. In a skillet, heat up your oil and once it’s hot, toss the onions in.
2. Once the onions are halfway caramelized, add in the sliced mushrooms, the cumin, and salt and pepper to taste.
3. When the mushrooms and onions are tender, add the spinach in and stir.
4. Let it cook for a couple minutes until spinach is tender and remove pan from heat.
5. Top it off with some hemp hearts (or stir them in), add half an avocado to your bowl (if you want) and you’re done!
新しい年となり、体に良い食材を使って、栄養のある食事を取り入れる事は重要です。 熱心な野菜愛好家として、私は台所で新しいレシピを試すのが大好きです。多くの、特にバラエティーが豊富という理由でこの料理を好みます。ヘンプシードは、植物由来のタンパク質が豊富で、オメガ3,6,9、及び、ガンマリノール酸(GLA)、ミネラルや食物繊維に富んでおり、9種類の必須アミノ酸がすべて含まれています。あなたはほうれん草を、ケールのような栄養価の高いグリーンにすることができます。クミンは、あなたの肌、美容、健康のために総合的に素晴らしいスパイスです。 免疫を改善し、消化を助け、皮膚疾患を治療するのに役立ち、喘息および気管支炎のような呼吸器疾患の治療にも効果があります。言うまでもなく、それは素晴らしい香りも持っています。 私はそれにアボカド半個も加えたいです。 アボカドは自然な高濃度栄養食品で、20種類のビタミンとミネラルが含まれています。このレシピは、シンプルなもの(ホウレンソウ、タマネギ、ヘンプの実)から手の込んだもの(冷蔵庫にあるなんでも好きな野菜を自由に追加できます)にすることができます。 ハッピークッキング!
材料:
オリーブオイル(もしくはアボカドオイル) 2テーブルスプーン
ほうれん草 2カップ
さいの目に切った玉ねぎ 1/4カップ
アボカド 1/2個
スライスしたマッシュルーム(オプション) 1握り
ヘンプの実 2テーブルスプーン
粉砕クミン 1-2テーブルスプーン
塩コショウ 適量
作り方:
1.フライパンでオイルを加熱し、タマネギを炒めます。
2.タマネギが半ばキャラメル色になったら、スライスしたキノコ、クミン、塩コショウを加えて味をつけます。
3.キノコとタマネギが柔らかくなったら、ほうれん草を加えてさらに炒めます。
4.ほうれん草がしんなりするまで数分間調理し、火からフライパンを下す。
5.ヘンプの実をトッピング(若しくは混ぜ合わせる)し、お好みでアボカドハンコを加えれば出来上がりです!