Food

The Superfood Update

Feb 1, 2018




Did you read our previous Superfood article (http://www.total-foods.jp/2017/11/15/exotic-superfoods/)? You may have been surprised to see Beluga lentils and black radishes on the list but superfoods are “super” for a reason. They’re packed with nutrients and phytochemicals known to prevent diseases and protect against cancer. While many of nature’s greatest foods have existed for centuries, we’re now just tapping into the benefits of these ingredients. And just because this list keeps growing doesn’t mean you need to ditch chia seeds, goji berries, kale, or coconut oil. It just might be time to introduce new superstars into your rotation. Let’s get started…

Salsify is a root vegetable native to the Mediterranean. It can be boiled, mashed, or added in soups and stews. It contains high levels of phenols, an antioxidant known for cancer prevention. And studies say it can help balance bacteria in the digestive tract.
Buffaloberries are a small berry native to Western North America. They’re most commonly seen in drinks, jellies, and sauces. They contain high levels of phenolic and carotenoid antioxidants, such as lycopene and they help aid against chronic diseases and disorders including diabetes and metabolic syndrome.
Pichuberry is a cherry-sized fruit native to Peru and are typically found in baked goods, jam or used as a salad topper. They have an abundant amount of antioxidants and studies say they can help protect against liver damage.
Za’atar is a spice mix with a combination of oregano, thyme, or marjoram sumac, sesame seeds, and salt native to the Middle East. It’s used to season olive oil, cheese, meat and bread. It’s particularly high in carvacrol, a compound known for its antioxidant and protective benefits. And studies say it can positively affect learning and mood.
Kiwicha is a nutrient dense grain from Peru. It resembles a pseudo cereal and is usually found popped, in oatmeal, snack bars, and granola. Kiwicha is high in phenolic compounds, dietary fiber, calcium, iron and zinc. This grain is naturally gluten free and is safe to eat if you have celiac disease or a gluten intolerance.
Sacha Inchi is a nut-like seed also from Peru. It contains high levels of omega 3, 6, and 9 fatty acids. And they have a beneficial effect on the lipid profile of patients with dyslipidemia (one of the major risk factors for cardiovascular disease).





以前投稿されたSuperfoodの記事(http://www.total-foods.jp/2017/11/15/exotic-superfoods/)を読んだことがありますか? ベルーガレンズ豆と黒大根がリストにあったことに驚いたかもしれませんが、スーパーフードが「スーパー」である理由があります。それらは、病気やがんを予防することで知られている栄養素と植物性化学物質が詰まっています。自然の偉大な食糧の多くは何世紀にもわたって存在していましたが、今になってこれらの食材の効能を知り、使うようになってきました。 そして、その種類が増え続ける一方で、キヌア、ゴジベリー、ケール、またはココナッツオイルといった食材を忘れる必要はありません。あなたのローテーションに新しいスーパーフードを追加する時がきたのかもしれません。 さあ始めましょう…
サルシフィは地中海に生息するネイティブの根菜です。 茹でたり、マッシュして、もしくはスープやシチューに追加することができます。サルシフィは高レベルのフェノール、抗がん剤として知られている抗酸化物質を含んでいます。 そして研究者たちによると、それが消化管内のバクテリアのバランスをとるのにも役立つと言います。
バッファローベリーは北アメリカ西部に生息する小さなベリーです。 飲み物、ゼリー、ソースといった食品で最もよく見られます。リコピンなど高レベルのフェノール系、及び、カロテノイド系抗酸化物質を含み、糖尿病およびメタボリックシンドロームを含む慢性疾患障害に効果があります。
ピチュベリは、ペルー原産のチェリーサイズの果物で、典型的には焼き菓子、ジャム、またはサラダのトッピングとして使用されます。 それらは豊富な抗酸化物質を有しており、肝臓の損傷から保護するのに役立つと研究結果が出ています。
ザアタールとは、オレガノ、タイム、またはマジョラムスマック、ゴマ、塩を組み合わせた中東のスパイスミックスです。オリーブオイル、チーズ、肉、パンを味付けするのに使われています。 特にカルバクロールは、抗酸化物質と保護効果で知られている化合物です。 さらに、学習や気分にプラスの影響を与えると言われています。
キウィチャはペルーに生息する栄養価の高い穀物です。それはシリアルに似ており、通常、オートミール、スナックバー、グラノーラに投入されています。 キウィチャはフェノール系化合物、食物繊維、カルシウム、鉄、亜鉛が多く含まれています。 この穀物は自然にグルテンを含まず、セリアック病やグルテン不耐症の方に安全です。
サチャインチは、ペルーで取れる木の実のような種です。高レベルのオメガ3,6、および9の脂肪酸を含んでいます。そして、脂質異常症(心臓血管疾患の主要な危険因子の1つ)の患者の脂質値に有効に働きかけます。