GEARING UP FOR FALL
Fall is definitely my favorite season of the year. There’s something to be said about the leaves turning colors, the air getting crisper and the smell of warm spices floating around. It’s rather indescribable to me. It just feels like magic. Washington State is where I grew up and I feel so lucky that I get to be home during this time of year. Recently, Benjamin and I took a trip to Fall City to get in the holiday spirit. Tis’ the season for pumpkins, so pumpkin patch picking is what we did.
秋への準備
私は一年で秋が一番好きな季節です。 葉が色を変え、空気が鮮明になり、温かい香辛料の香りが漂います。何とも表現しがたい季節です。ただただ魔法のように感じます。 ワシントン州は私が育った場所であり、今年のこの時期に家に帰ることができてとても幸運に感じます。 最近、ベンジャミンと私は休日気分を味わう為にフォールシティに旅行しました。 ちょうどカボチャのシーズンだったので、カボチャのパッチピッキングを楽しみました。
THE FARM
We may have gone a bit overboard with the pumpkins but getting out of the city and being in nature was what I needed. The weather couldn’t of been more perfect for the occasion. Cool and crisp with a cup of hot apple cider in our hands. We chose this farm based on the size and its community value. During this time of year, farms and pumpkin patches tend to be overcrowded and that’s something we wanted to try and avoid (not always possible). We had a blast and are completely ready to carve our pumpkins, bake some seeds, and let the festivities (and recipes) begin.
ファーム
私たちはカボチャに熱中して少し調子に乗りすぎてしまったかもしれませんが、私は街を出て自然の中で時間を過ごすことを求めていました。 天候は完璧ではありませんでしたが、手にホットアップルサイダーのカップを持ってひんやりとすがすがしい気分でした。 この農場のその大きさとここの雰囲気が気に入ってここを選びました。 この時期は、農場やカボチャパッチはとても混雑するし、普段はできるだけそういった場所を避けていたのですが、今回は吹っ切れてお構いなしにカボチャを彫り、種を焼いたりして、お祭り気分(とかぼちゃ料理)を楽しみました。
Head over to my website and click on “blog” to see more photos. I hope everyone has an amazing Fall Season. Xx
私のウェブサイトにも写真をたくさんアップしたので、ぜひ「Blog」を見てみてください。皆さんも素敵な秋を楽しんで頂けますように。Xx