Over the weekend I found a new, local, organic superfoods cafe called HeartBeet in Queen Anne, Seattle. It’s 100% plant-based, gluten free, and made with primarily raw and organic ingredients. They have an array of juices, smoothies, savory salads, soups, warm grain bowls, and raw desserts. It was the perfect find and I will definitely be coming back time and time again. I highly recommend the Joyful Bowl. It contains marinated kale, raw teriyaki sea kelp noodles, and cabbage tossed in a ginger miso dressing. Topped with avocado, red bell pepper, scallions, and black sesame seeds. And above are photos of their amazing raw vegan desserts alongside with some juice shots. If you’re ever in Seattle I suggest you stop by here. 🙂
週末に地元のシアトル・クイーンアンでHeartBeetという新しいオーガニックスーパーフードカフェを見つけました。 メニューは、100%植物ベースのグルテンフリーで、主にフレッシュな有機食材を使用して作られています。 ジュース、スムージー、おいしいサラダ、スープ、温かいグレインボウル、そして生のデザートのラインナップが揃っています。これはとても良い発見で、私は間違いなくここの常連になると思います。 たくさんのメニューの中でも、特に私はジョイフルボウルがおすすめです。 ケールのマリネ、生の照り焼き海鮮昆布麺、生姜味噌ドレッシングで炒めたキャベツが入っています。 アボカド、赤ピーマン、ねぎ、黒ゴマものせてあります。 上の写真は、素晴らしい生ビーガンデザートとジュースのショットです。 もしシアトルを訪れるときがあれば、ぜひここに寄ってみてください。