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How Making One Small Dietary Change Can Help Our Planet In A Big Way

May 1, 2019

How Making One Small Dietary Change Can Help Our Planet In A Big Way

In honor of Earth Day (April 22nd, 2019), I thought I’d bring light to something that’s been trending for a couple decades. As we know, plant-based diets have been very popular but another movement that’s been interesting to watch is non-vegetarians or non-vegans go meatless for one day out of the week.

Meatless Monday Movement is a nonprofit that was founded in 2003 but has gained so much attention over the past few years. Their mission is quite simple, they suggest us to cut meat out of our diets once a week. They closely work with the Center for a Liveable Future (CLF) at the Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health. Meatless Monday helps provide information, news, free recipes to help individuals, schools, restaurants, hospitals, food companies and entire communities to start each week with a commitment to eating healthy, environmentally friendly, meat-free meals. Meatless Monday has gone global with representation in nearly 40 countries, and even Japan has started Veggie Monday Japan.

On average, Americans consume around 8 ounces of meat per day. That’s 45% more than the USDA recommends. Meat has been rooted into most of our lives and cultures for quite some time now. So much so that many of us don’t think about what it takes to produce meat, and how if affects our environment. On average it takes about 1,799 gallons of water to produce one pound of beef, 576 gallons of water to produce one pound of pork, and 468 gallons of water to produce chicken. Compared to 34 gallons needed to harvest a pound of broccoli, or 26 pounds to harvest tomatoes.

By cutting meat out for a day, you’ll most likely be able to save money, lessen your chances of diabetes and cardiovascular disease, increase your longevity by eating nutrient dense fruit and vegetables, and more importantly, help our planet. Meatless Monday has made it pretty simple by providing free recipes and community into their site. Not to mention, with the rise of plant-based products popping up in grocery stores it’s become pretty simple to accomplish this.







アース・デイ(2019年4月22日)を記念して、私は数十年にわたってトレンドとなっているあることに光を当てたいと思いました。 私たちが知っているように、植物ベースの食事療法は非常に人気がありますが、その中でも興味深い動きとして、週のうちの1日、肉類を食さない日を作るという動きです。

ミートレスマンデームーブメントは2003年に設立された非営利団体ですが、ここ数年で注目を集めています。 彼らのミッションは非常に簡単です。彼らは私たちに週に一度お肉を摂らない日を設ける事を勧めています。 彼らはジョンズホプキンスブル(ームバーグ公衆衛生大学院Center for a Liveable Future(CLF)と緊密に協力しています。 ミートレスマンデーは、健康的で環境にやさしく、肉のない食事を食べることをコミットして、情報、ニュース、個人、学校、レストラン、病院、食品会社、およびコミュニティ全体が毎週実施できるように、役立つ無料レシピを提供してくれています。 ミートレスマンデーは世界40カ国近くで広まっており、日本でもベジマンデージャパンという団体が存在します。

アメリカ人は平均して1日におよそ8オンスの肉を消費します。 それは農務省が推奨するよりも45%多いです。 肉は私たちの生活や文化の大部分にかなり長い間根付いてきました。 私たちの多くが肉を生産するのにどれだけの犠牲を出して、そしてそれが環境にどのような影響を与えるかについては考えていないのではないでしょうか。 平均して、1ポンドの牛肉を生産するのに約1,799ガロンの水、1ポンドの豚肉を生産するには576ガロンの水、そして鶏肉を生産するには468ガロンの水が必要です。 1ポンドのブロッコリーを収穫するのに必要とされる34ガロン、またはトマトなら26ポンドと比較しても水だけでも大量に消費している事が分かります。

肉を食する日を1日だけでも無くすだけで、お金を節約し、糖尿病や心血管疾患の可能性を減らし、栄養価の高い果物や野菜を食べることであなたの寿命を延ばすことができるでしょう。 ミートレスマンデーは、無料のレシピとコミュニティを彼らのサイトで提供することで、実際に非常に簡単に実施できるようにしました。 言うまでもありませんが、食料品店では植物由来の製品が登場しているため、非常に簡単に実現させることが出来るはずです。