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Easy Immune Boosting Foods

Apr 1, 2020

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As the number of confirmed cases surrounding COVID-19 surge past half a million around the world, individuals everywhere are looking for potent and efficient ways to further support their immune systems. In this article, you’ll find which simple yet effective foods that can be helpful during this time.

Bone Broth:
Though bone broth has been around for centuries, its’ gut-healing modalities have exploded throughout the years. The benefits of drinking and cooking with bone broth have mending effects on the immune system. Bone broth naturally produces gelatin, collagen and amino acids which help improve the gut and help speed up wound healing to further support your immune system.

Ginger:
Ginger root is a great staple to have during any season. The benefits of ginger come from gingerol, a bioactive compound with antioxidant and anti-inflammatory properties. Ginger can advance digestion, ease nausea, aid in warding off infection and can help lower your risk of chronic disease. Try slicing some fresh ginger in boiling water and letting it cook for 15-20 minutes. You can drink this tisane daily for immune support. Better yet, add some lemon to help increase the bioavailability of the ginger.

Manuka Honey:
Honey, in general, has been used as a natural antibiotic throughout the centuries. But in recent years, it was discovered that honey’s ability to fight germs come from hydrogen peroxide produced with the help of bee enzymes. However, manuka honey kicks it up a notch. Manuka can attack germs with a substance called MGO, which is found in the nectar of the manuka plant. Not only can you apply it to a wound topically, but you can also eat it, which helps bolster up your immune system. Try consuming 1-2 tablespoons of it daily.

Garlic:
This is one staple almost every home cook has on hand. While garlic is known for adding a level of depth to a dish, it also enhances the immune system by stimulating certain cell types, such as macrophages, lymphocytes, and natural killer cells. Whole garlic contains a compound called alliin and when garlic is crushed or chewed this compound turns into allicin, which is the sulfur responsible for giving garlic its distinct aroma and taste. This study shows how garlic reduces the risk of becoming sick and how it can reduce the severity of symptoms.


Functional Mushrooms:
Mushrooms aren’t just for adding to a stirfry. Some of the most powerful antiviral and immune-supporting elements are found in mushrooms. Below are some great mushrooms you can eat, or add to smoothies/ drinks.

Chaga: Think of Chaga as an antioxidant powerhouse, they help fight free radicals (anti-aging) and inflammation, all of which is very important when it comes to strengthening your immune system.

Reishi: Reishi is great for sleep, anxiety, depression, and focusing. This mushroom is known for its calming and overall healing properties, all of which can aid in a better immune system.

Maitake / Shiitake: Both mushrooms are easily found in supermarkets and can increase our immune cells’ ability to absorb bacteria. In this study, short term oral applications of natural immunomodulating glucans from maitake and shiitake mushrooms strongly stimulated both cellular and humoral branches of immune reactions.

Oil of Oregano:
Oil of oregano has been used for centuries for its wound-healing effects. There are multiple studies touting oil of oregano’s benefits when it comes to stopping the spread of antibiotic-resistant skin staph infections (MRSA). It can also be taken orally to stop yeast infections or the beginning of a cold. Because oil of oregano is so strong, don’t take it preventively, only when there’s an infection and be sure to consult with your doctor before ingesting it.



COVID-19で確認された症例の数は、世界中で50万人を超えるほど急増しているため、世界中の人々が免疫システムをサポートする、強力で効率的な方法を探しています。 この記事では、この期間に役立つ、シンプルで効果的な食べ物を紹介します。

骨を煮込んだスープ:
骨の培養液は何世紀にもわたって存在してきましたが、腸に対する効果は年々爆発的に増加しています。 骨のスープを飲んだり料理に使用したりすることの利点は、免疫系の修復効果が得られることです。 骨培養液は、ゼラチン、コラーゲン、アミノ酸を自然に生成し、腸を改善し、創傷治癒のスピードアップを助け、免疫システムをサポートします。

ショウガ:
ショウガの根は、どんな季節でも保存に最適な定番の品です。 ショウガの利点は、抗酸化作用と抗炎症作用を備えた生理活性化合物であるジンゲロールに由来します。 ジンジャーは消化を促進し吐き気を和らげ、感染を防ぐことに役立ちます。そして慢性疾患のリスクを下げるのに役立ちます。 スライスした新鮮な生姜を、沸騰したお湯で15〜20分間調理してみてください。 それを免疫サポートのために毎日飲んでみると良いでしょう。生姜の効能を最大限取り入れるために、レモンを追加しするとさらに良いでしょう。

マヌカハニー:
蜂蜜は、何世紀にもわたって天然の抗生物質として使用されてきました。 しかし、近年、蜂蜜と、細菌との闘いの効能は、ハチの酵素の助けを借りて生成された過酸化水素に由来することが発見されました。 さらに、マヌカハニーはワンランク上のパワーを持ち合わせています。 マヌカは、マヌカ植物の蜜に含まれるMGOと呼ばれる物質で、細菌を攻撃することができます。 あなたはそれを局所的に、傷に適用することができるだけでなく、それを食べることもでき、食べることであなたの免疫システムを強化するのに役立ちます。 毎日大さじ1〜2杯取り入れてみてください。

ニンニク:
これは、ほとんどすべての家庭料理人が手にしている1つの定番品です。 ニンニクは料理に深さを加えることで知られていますが、マクロファージ、リンパ球、ナチュラルキラー細胞などの特定の細胞タイプを刺激することで免疫システムを強化します。 ニンニク全体にはアリインと呼ばれる化合物が含まれており、ニンニクを押しつぶしたり噛んだりすると、この化合物がアリシンに変わります。アリシンは、ニンニクに独特の香りと味を与える硫黄です。 この研究は、ニンニクがどのようにして病気になるリスクを軽減し、どのようにして症状の重症度を軽減できるかを示しています

キノコ:
キノコは炒め物に加えるだけのものではありません。 最も強力な抗ウイルスおよび免疫サポート要素のいくつかはキノコに含まれています。 以下の物は食べたり、スムージーやドリンクに加えたりできる素晴らしいキノコです。

チャガ:チャガを抗酸化力発電所と考えてください。それらは、フリーラジカル(アンチエイジング)と、炎症との戦いを助けます。これらはすべて、免疫システムの強化に関して非常に重要です。

レイシ:レイシ(霊芝)は睡眠、不安、抑うつ、集中に最適です。 このキノコは、落ち着いた全体的な治癒特性で知られています。これらはすべて、免疫システムの改善に役立ちます。

マイタケ/シイタケ:これらのキノコはスーパーマーケットで簡単に見つかり、細菌を吸収する免疫細胞の能力を高めることができます。 この研究では、マイタケとシイタケからの自然免疫調節グルカンの短期経口投与が、免疫反応の細胞性ブランチと、体液性ブランチの両方を強く刺激します。

オレガノオイル:オレガノの油は、その創傷治癒効果のために何世紀にもわたって使用されてきました。 複数の研究があり、抗生物質耐性皮膚ブドウ球菌感染症(MRSA)の蔓延を阻止するという点で、オレガノの利点を宣伝しています。 イースト菌感染症や風邪の始まりを止めるために経口摂取することもできます。 オレガノオイルは非常に強いため、予防的に服用せず、感染している場合にのみ、必ず医師に相談してから摂取してください。