*This recipe is adapted by Nick Vazquez
Okay, so when I saw this recipe on Organic Olivia’s Instagram I knew I had to make it. It involves cilantro, red onion, cabbage, and a slurry of vinegars- yum. Because this salad has become a staple in my household, I tweaked the ratios to make it last a bit longer, plus added the zest of one lime. We love eating it as is, putting on tacos, including it on wraps, adding a protein to it, the options are truly endless with this one. I hope you try it and become quickly obsessed with it as I am.
1/2 large red cabbage, sliced thinly
1 small red onion, sliced thinly
1/2 bunch of cilantro plus stems, chopped finely
1 lime, zested and squeezed
3 tbsp extra virgin olive oil
3 tsp white balsamic vinegar
3 tsp red wine vinegar
3 tsp balsamic vinegar
s/p to taste
METHOD:
1. Thinly slice the cabbage and onion and add to a large mixing bowl.
2. Finely chop the cilantro, including the stems and place in bowl.
3. Add the extra virgin olive oil, white balsamic, red wine vinegar, balsamic vinegar, lime zest, and lime juice.
4. Make sure the salad is mixed thoroughly and add salt and pepper to taste. Enjoy!
*これはNick Vazquezのレシピを参考にしています。
そう、Organic OliviaのInstagramでこのレシピを見たとき、私はそれを作らなければならない、とすぐに感じました。 コリアンダー、赤玉ねぎ、キャベツ、お酢が含まれています。このサラダは我が家の定番になっていて、比率を微調整して少し長持ちさせ、さらにライム1個分の皮と果汁を加えました。私たちはそれをそのまま食べるのが大好きすが、時にはタコスに入れ、そしてタンパク質も追加します、この料理のオプションは本当に無限です。ぜひお試しいただき、私と同じようにすぐに夢中になっていただければ幸いです。
薄くスライスした大きな赤キャベツ1/2
薄くスライスした赤玉ねぎ1個
細かく刻んだコリアンダーと茎の束1/2、
皮をむき、絞ったライム1個、
エクストラバージンオリーブオイル大さじ3
ホワイトバルサミコ酢3tsp
赤ワインビネガー3tsp
バルサミコ酢3tsp
塩コショウはお好みで
作り方:
1.キャベツと玉ねぎを薄くスライスし、大きなボウルに入れます。
2.コリアンダーを茎も含めて細かく刻み、ボウルに入れます。
3.エクストラバージンオリーブオイル、白バルサミコ酢、赤ワイン酢、バルサミコ酢、ライムの皮、ライムジュースを加えます。
4.サラダが完全に混ざっていることを確認し、最後に塩とコショウで味つけをします。エンジョイ!