Hydration is so crucial, which is why I’ve been paying more and more attention to it as I get older. When I was younger, I didn’t think twice about adequate hydration and I definitely did not have a daily water intake goal. What I’ve learned over the years is that hydration isn’t just about consuming water, but incorporating as many water-rich foods as possible, daily. One of those water-dense foods I love to integrate is grapefruit.
Grapefruit Highlights:
N0.01 Contains about 88% water – half of a grapefruit contains around ½ cup of water.
N0.02 Rich in fiber
N0.03 A good source of vitamin C, vitamin A, potassium (half of a grapefruit meets 5% of your daily recommended needs), and folate.
N0.04 Adequate levels of potassium have been shown to reduce high blood pressure. Also, potassium lowers the risk of heart disease.
N0.05 Grapefruits are a good source of prebiotics. Prebiotics are specialized plant fibers. They are what help feed the good bacteria in one’s stomach. Think of prebiotics as a good fertilizer that helps stimulate the growth of healthy bacteria.
Please consult with your physician if you are taking prescription drugs as there can be reactions with certain foods, including grapefruit.
I love storing my grapefruit in the fridge for maximum chillness if I’m eating it plain. Regarding the recipe below, I recently broiled citrus, and it was an experience. I found it to be so comforting in the coldest of months. If you don’t have grapefruit or don’t like it, you can try this with an orange. For more water-dense foods please check out this article I wrote for Total Foods.
Ingredients:
One whole grapefruit, sliced into quarters
Honey
Method:
N0.01 Line a baking sheet with foil and set aside and preheat your broiler.
N0.02 Take your quartered grapefruit and slather it in honey on the two exposed sides with a butter knife or spoon.
N0.03 Broil for 10-15 minutes. Please keep an eye on it, as heating times vary due to oven temperatures being different. Take the sheet out once the honey is browned and bubbly. I like to keep mine in until they are slightly charred.
N0.04 Enjoy and eat immediately.
水分補給は非常に重要です。そのため、私は歳をとるにつれて水分補給にますます注意を払っています。私も若い頃は、水分補給についてあまり深く考えていませんでしたし、毎日の水分摂取量の目標もありませんでした。私が何年にもわたって学んだことは、水分補給は単に水を消費することだけではなく、毎日できるだけ多くの水と豊富な食品を取り入れることであるということです。私が大好きな水分量の高い食品の1つはグレープフルーツです。
グレープフルーツについて:
N0.01. 約88%の水分が含まれています-グレープフルーツの半分には約1/2カップの水分が含まれています。
N0.02. 食物繊維が豊富
N0.03. ビタミンC、ビタミンA、カリウム(グレープフルーツの半分は、一日の推奨量の5%を満たしています)、また葉酸の優れた供給源です。
N0.04. 適切なレベルのカリウムは高血圧を軽減することが示されています。 また、カリウムは心臓病のリスクを低下させます。
N0.05. グレープフルーツはプレバイオティクスの優れた供給源です。 プレバイオティクスは特殊な植物繊維です。 それらは人の胃の中の善玉菌を養うのを助けるものです。 プレバイオティクスは、健康なバクテリアの成長を刺激するのに役立つ優れた肥料と考えてください。
グレープフルーツなどの特定の食品に反応する可能性があるため、処方薬を服用している場合は医師に相談してください。
グレープフルーツを普通に食べる場合は、冷蔵庫に入れて冷やすのが一番です。 以下のレシピについては、最近柑橘類を焼いてみた時の体験を生かしています。 寒い時にはとても食べやすいと知りました。グレープフルーツがない場合や、好みでない場合は、オレンジで試してみてください。より水分の多い食品については、TotalFoodsのために書いたこの記事をチェックしてください。
材料:
1/4にカットしたグレープフルーツ1個
はちみつ
作り方:
N0.01 ベーキングシートをホイルで裏打ちしておき、グリルを予熱します。
N0.02 1/4にカットしたグレープフルーツの切り口に、バターナイフまたはスプーンで蜂蜜を塗ります。
N0.03 10〜15分間焼きます。 グリルの温度によって加熱時間は異なりますので、ご注意ください。 はちみつに焦げ目がついて泡立ったら、取り出します。少し焦げるまで入れておくのが私は好きです。
N0.04 すぐさま食べて、楽しんでください。