One of my favorite ways to extend any meal is to roast a medley of vegetables on a baking tray. I often do this right before I restock my pantry and refrigerator in an attempt to use everything up. You can top salads, grain bowls, or merely eat these as a snack. It makes for the perfect accompaniment to any meal.
Ingredients:
Any assortment of vegetables you may have lying around. (I used beets, carrots, and butternut squash).
1-2 tbsp high heat oil
Sea salt
Fresh black pepper
Herbs (I used fresh rosemary)
Method:
1. Preheat your oven to 450 F (232 C) and evenly cut your vegetables to ensure they will all roast at the same time.
2. Transfer to a baking tray and add your oil, sea salt, fresh black pepper, and herbs. Combine and toss on the baking tray.
3. Be sure to evenly space your vegetables out and roast for 30-35 minutes. Take out once golden brown. If you are using less hardy of a vegetable, try roasting for 15-20 minutes.
4. Let cool for 5 minutes and enjoy on its own or as a side dish.
私のお気に入りの調理方法の1つは、ベーキングトレイで様々な野菜をローストすることです。パントリーと冷蔵庫に食材を補充する直前に、余っている物をすべてを使い切るためによく行います。サラダやグレインボウルをトッピングすることも、単におやつとして食べることもできます。それはどんな食事にも完璧な取り合わせになります。
材料:
余っているあらゆる野菜。(私はビート、ニンジン、バターナッツスカッシュを使用しました)。
温めた油 大さじ1〜2
シーソルト
新鮮な黒コショウ
ハーブ(新鮮なローズマリーを使用しました)
方法:
1.オーブンを450℉(232℃)に予熱し、野菜を均等にカットして、すべてが同時にローストされるようにします。
2.ベーキングトレイに移し、オイル、シーソルト、新鮮な黒コショウ、ハーブを加えます。組み合わせて、ベーキングトレイに並べます。
3.野菜を均等に配置し、30〜35分間ローストします。黄金色になったら一度取り出します。柔らかい野菜を使用している場合は、15〜20分間ローストしてみてください。
4. 5分間冷まして、そのまま、またはサイドディッシュとしてお楽しみください。